9.8.2015

Projekti vaatehuone, osa 2

Vaatehuone alkaa olla listoja vaille valmis, esittelen näin jälkikäteen useamman vaiheen. Tässä on sen verran ollut kiireitä, että en ole paljoa itse remontti paikalla ehtinyt käymään ja ottamaan kuvia vaiheista, joten tässä tulee kännykällä otettuja pika kuvia rakentamisen varrelta!

Ensimmäisenä kasattiin runko ja laitettiin ovi. Seinät on kyprokkia. Kuvat on eteisestä päin.



Sitten suojattiin lattiat ja asennettiin sisälle tunnistin valo, jotta näkee kitata ja hiota sisälläkin. Tunnistin valo oli helpoin ja järkevin vaihtoehto kun ei tarvinnut laittaa ylimääräisiä katkaisijoita yms. Ovi otettiin vielä turvaan muualle, ettei se turhaan ole alttiudessa likaantua.


Toisesta suunnasta näyttää tältä
Ulkopuolelta vaatehuone kitattiin ja hiottiin kolme kertaa ja sisältä kaksi kertaa, koska hyllyt ja tavarat kuitenkin on edessä niin ei pintaa niin paljoa näy. Tämä oli hidas osuus siinä mielessä kun kitin kestää kuivua ainakin sen pari tuntia. Kun pinnat oli tasaiset niin vaatehuone maalattiin ihan valkoisella, ulkopuolelta taas sen kolme kertaa ja sisältä kaksi kertaa.

Perjantaina haettiin hyllyt ja kiinnikkeet ja heti lauantaina kiskot laitettiin seinään ja silitettiin hyllylevyjen päädyt, jotta ne voi laittaa paikalleen. Toiselle seinustalle tulee tanko.


Nyt tarvitsee siis enää laittaa listat paikalleen ja asentaa hyllyt sopiville korkeuksille, sitten pääsen esittelemään valmiin vaatehuoneen!

Jos on jotai kysyttävää vaiheista, vastaamme mielellämme! :)

 Vaatehuone, osa 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti